Zakelijk

Ook voor de zakelijke markt biedt Kunstgras Service de beste oplossingen.

Gemeentes – Steeds meer gemeentes zijn zoekende naar een partner voor de groenwerken binnen de regio. Kunstgras Service is gespecialiseerd in veelzijdige oplossingen die van onschatbare waarde kunnen zijn voor uw gemeente. Wij kunnen voor u een maatwerkpartner zijn welke uw zorgen volledig uit de hand kan nemen.

Scholen & Instellingen – Dergelijke organisaties zijn ook steeds vaker op zoek naar een partner die garant staat voor totaaloplossingen. Laat ons deze kans voor u aangrijpen. Op het gebied van sporten en spelen zijn wij ook geheel up-to-date, betekenende dat wij gecertificeerde materialen op de juiste locaties kunnen leveren en installeren voor bijvoorbeeld een kunstgras school plein.

Bedrijven – Tegenwoordig zijn er ook ontelbaar veel variĆ«rende bedrijven met behoefte aan een lange termijn oplossing om zorgen en werkzaamheden te vermijden. Bent u ook een drukke ondernemer die geen interesse heeft om de bedrijfsomgeving te onderhouden en altijd verzorgd te tonen aan uw potentiĆ«le klanten? Laat de Kunstgras Service dan langskomen om u de voordelen te laten zien.