Of u nu op zoek bent naar een schitterend en nauwelijks van echt te onderscheiden gazon, een robuust speelgazon waar de kinderen veilig kunnen spelen of een onderhoudsvrij en schoon kunstgrastapijt voor uw zwembad? Kunstgras Service kan u verschillende kwaliteiten voor elk doel leveren, én altijd tegen de laagste prijzen in de regio!

Vraag daarom nu meteen een vrijblijvende offerte aan of bel: 06-10214504

Kunstgras Service

U wilt natuurlijk dat uw nieuwe gazon er altijd piekfijn bij ligt! Een goede ondergrond en vakkundige aanleg helpt hier enorm bij. Wij bieden daarom desgewenst een compleet pakket: grondvoorbereiding, aanleg en afwerking! Ook hier zijn we absoluut de voordeligste aanbieder in de regio voor een topkwaliteit kunstgras. Voor foto’s van onze projecten kunt u ook op deze website terecht.

Golf

Ook op het gebied van golf zijn wij actief. Of het nu gaat om Mini Golf, Adventure Golf, Putting Greens of Afslagmatten, Kunstgras Service is uw ideale partner! Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel: 06-10214504. Kunstgras Service helpt u op de meeste voordelige manier aan topmaterialen.

Wij komen graag gratis bij u langs om onze stalen te tonen, in te meten en de prijs op te stellen.
Bel of mail ons daarom vandaag nog!

Tel: 040 2 544 564 / 06 10 214 504
Mail: info@kunstgras-service.nl